Aanbod
65
page-template-default,page,page-id-65,page-parent,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Aanbod

Als talentencoach ga ik samen met jou onderzoeken wie jij bent en wat jou onderscheidt van anderen. Zodat jij erachter komt waar jouw talenten liggen, wat jij écht wilt en welke keuzes je daarvoor kunt maken.

Talentcoaching doe ik in
groepsverband,
in talentlessen voor klassen,

voor leerlingen&ouders

en met individuele sessies.

In mijn aanpak vormt het Jong Talentenspel de basis.

In Een Loopbaanreis combineer ik LOB met talentontwikkeling.

Groepsworkshop

Dit is een workshop voor circa 4 tot 20 deelnemers. De workshop neemt circa 2 uur in beslag. Lees verder.

Individuele sessies

Hierbij wordt het talentenspel gespeeld met één deelnemer, in 1, 2 of 3 sessies van circa 2 uur, verspreid over een dag, een aantal dagen of enkele weken. Deze sessies worden gehouden bij iTALENTi in Zutphen of op locatie. Lees verder.

Talentlessen voor klassen

Deze lessen zijn gericht op een groep leerlingen. Een cyclus kan bijvoorbeeld bestaan uit 6 lessen van 2 uur. Een eenmalige gastles van 2,5 uur is ook mogelijk. Lees verder.

Workshop leerling&ouder

Workshop van circa 2 uur voor max. 20 deelnemers (10 jongeren en hun ouder). Lees verder

Jong Talentenspel

Het Jong Talentenspel vormt de basis van de talentverkenning in mijn workshops en lessen. Daarnaast maak ik gebruik van opdrachten en oefeningen die hoofd, hart en handen aanspreken. Lees verder.

Een Loopbaanreis op locatie

Een ontdekkingstocht voor vo-leerlingen met LOB buiten de schoolmuren. Lees verder