Voor wie?
16208
page-template-default,page,page-id-16208,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Voor wie?

Voor jongeren

Ik richt mijn coaching op jongeren vanaf 11 jaar die meer duidelijkheid willen over wie ze zijn en waar hun talenten liggen. Bijvoorbeeld op het moment dat zij een profiel-, studie- of beroepskeuze moeten maken.

Maar ook als je al goed weet wat je kunt of wilt, kun je met het spel bepaalde talenten, motivaties, doelen of mogelijkheden ontdekken, verkennen en toetsen. Of als je verschillende talenten hebt, kun je onderzoeken welke rol ze voor jou spelen en of ze in een bepaalde combinatie toch een voorkeursrichting aangeven.

Ook kan het je op weg helpen om bepaalde interessegebieden meer aandacht te geven of om (latente) talenten verder te ontwikkelen.

Wanneer je keuzes – bijvoorbeeld voor profiel, studie of beroep – gebaseerd zijn op wie je werkelijk bent en waar je talenten liggen, kun je frustraties in een later stadium voorkomen.

De talentcoaching bied ik in de volgende vormen aan:

Groepsworkshops,

Talentlessen voor schoolklassen,

Leerling&Ouder

Individuele sessies.

Loopbaanreis

 

Bij alle vormen maak ik gebruik van het spel Jong Talent.